Skip to main content

EvaClean Infectie Preventie en Controle Programma

Het EvaClean Infectie Preventie en Controle Programma is een volledig geïntegreerde, contactloze ontsmettingen en desinfectieoplossing die de kracht en efficiëntie van de Protexus draadloze elektrostatische spuittechnologie combineert met PURTABS (EPA-geregistreerde) ontsmettingsmiddelen, desinfectiemiddelen en bleekalternatieven die voldoen aan hoge normen voor werkzaamheid, veiligheid, waarde en duurzaamheid.

Door zowel de technologie als de chemie te combineren in één compleet pakket met oplossingen, stelt EvaClean werknemers en experts op het gebied van infectiepreventie in staat om hun processen te standaardiseren en veel van de trainings en opleidingsuitdagingen te elimineren waarmee ze worden geconfronteerd in programma's die nog steeds gebruik maken van zwabbers, emmers, doekjes, poetslappen en spuitflessen met een veelvoud aan chemicaliën, elk met hun eigen unieke gebruiksrichtlijnen, verblijftijden en veiligheidsprocedures. Het EvaClean-programma optimaliseert de workflow, vereenvoudigt training en verlaagt de kosten, terwijl het meer voorspelbare en herhaalbare resultaten oplevert die veel beter zijn dan die van de huidige desinfectie en ontsmettingsprogramma's.

Alleen PURTABS of andere door EarthSafe goedgekeurde producten (inclusief producten die deel uitmaken van het EvaClean-programma) zijn getest, geverifieerd en gemeten om herhaalbare resultaten te behalen, gebaseerd op applicatie- en verblijfstijden. EarthSafe geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot producten die geen deel uitmaken van het EvaClean-programma.

Resultaten 1 - 2 van 2