Skip to main content

Excellent aftersales

2 year warranty

Always best prices

Professional Carpet Cleaning machine: EMV 201

Professionele tapijtreinigingsmachines

Bij tapijtreiniging draait alles om het veranderen van de oppervlaktespanning om vuil vrij te maken, warmte helpt drastisch om de oppervlaktespanning te verminderen, terwijl koude het tegenovergestelde doet en deze strakker maakt.

De reinigingsproducten die we als professionals gebruiken, zijn een belangrijke factor bij het veranderen van de oppervlaktespanning, maar de combinatie van de reinigingsproducten met een spoeling van heet water is ongeëvenaard wanneer het gaat om de extractie van heet water.

Alle EMV tapijtreinigingsmachines zijn standaard uitgerust met een Texatherm op maat gemaakt 3000 watt, 316 roestvrij staal, duocircuit verwarmingselement voor snelle verwarming en betrouwbaarheid.

Ervaar supersnelle droogtijden, uitstekende resultaten en geniet van het reinigen van tapijten en bekleding met onze ultramoderne, professionele tapijtreinigingsmachines.

Zien is geloven

De meest geavanceerde reinigingsmachine. Diep nat reinigen met alle voordelen die u van een droogreinigingssysteem mag verwachten.

ICC International cleaning solutions

Blitzzz, vlekkenverwijderaar voor tapijt en bekleding met ontsmettingsmiddel

Professionele gebruiksklare spotters voor het verwijderen van moeilijke vlekken die tijdens het reinigingsproces niet worden verwijderd. We hebben een reeks geavanceerde formuleringen ontwikkeld met multifunctionele toepassingen die de meeste vlekproblemen kunnen oplossen.

Veel van onze spotters zijn effectief op veel verschillende soorten vlekken. Met het enorme aanbod van verschillende soorten vlekken, waaronder op water en olie gebaseerd, zuur, alkalisch, mineraal, kleurstoffen en organisch om er maar een paar te noemen, vermindert ons multifunctionele geavanceerde assortiment gespecialiseerde spotters de noodzaak om een buitensporig aantal producten mee te nemen.

Reinig volgens de hoogste normen met onze commerciële tapijtreinigingsproducten.

Our valued customers