Skip to main content

Flametect | Gespecialiseerd in brandvertragende oplossingen

Flametect Nederland is een gespecialiseerd bedrijf in passieve brandbeveiligings- en coatingsystemen, wij zijn van mening dat wij een van de meest concurrerende en kwaliteitsproducten hebben.

Wij leveren beschermende coatings, gespecialiseerde milieuvriendelijke producten voor brandvertragers voor stof en hout.

Onze producten worden met de grootste zorg geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk. De prestaties van de brandbeveiligingsproducten zijn geverifieerd door internationaal geaccrediteerde UKAS- en UL-laboratoria in het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Duitsland.

FLAMETECT | PRAKTISCHE ERVARING IN BRANDVERTRAGERS

We onderscheiden ons van onze concurrenten omdat we niet alleen retailers of dealers zijn. We hebben praktische ervaring in het toepassen en testen van een verscheidenheid aan materialen, waaronder decoratief en technisch textiel, binnen- en buitententen, militaire en evenementententen. Onze ervaring is ongeëvenaard en we hebben een schat aan ervaring met het adviseren van onze klanten over de juiste toepassing en technisch advies.

Meer informatie vindt u op onze officiële website www.flametect.nl

Resultaten 1 - 5 van 5